Şbt

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından; psikososyal destek programımız okulumuz rehber öğretmenleri İhsan Seval ve Dicle Karagöz'ün sunumuyla uygulanmaya başlamıştır. Eğitimlerimize katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda düzenli aralıklarla yapılan deneme sınavında her kademeden ilk 3e giren öğrencilerimize okul idaresi tarafından ödüller verildi. Ödülleri müdür yardımcılarımızdan Sami YAVUZ ve Sait SOYSAL tarafından verildi. 5/A Hacı, 5/F Veysel, 5/A Bilal, 6/C Hamza, 6/C Elif, 6/C Baran, 7/E Elif, 7/B Selman, 7/B Yasin, 8/G Melek, 8/B Amine, 8/C Faruk dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

"Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu, Bağımsızlığımızın Mimarı, Başöğretmenimiz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Edebiyete uğurlayışımızın 84. Yıl Dönümünde Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyoruz."

Kas

Okulumu temiz tutuyorum projesi kapsamında okul bahçesini öğrencileriyle beraber temizleyen Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Özgür Kubat'a teşekkür ederiz.

Kas

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Voleybol turnuvasinda okulumuz ilk maçını alarak bir üst tura gecmeye hak kazanmistir. Voleybol takimindaki öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Batman ilinden 40 okul ve 400 sporcunun katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Atletizm Yol Yarışması yapıldı. Küçük Erkekler kategorisinde 13 okul ve 70 öğrenciyi geride bırakan okulumuz Batman  2.si olarak yarışı tamamladı. Sporcularımıza ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Mehmet Tahir Azlağ'a teşekkür ederiz.

Ekm

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır şiarıyla sınıflarımızda dinamik olarak öğrencilerimizin isteğine ve ihtiyaçlarına göre sürekli değişim içerisindeyiz. Amacımız derslerden en fazla verimi almak ve bu noktada da derslerimizi işlerken fiziksel ortamı en iyi şekilde hazırlamak. Sınıfında uygulamış olduğu yöntem için Murat Bayram öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen 7.sınıflar "Türkçe Şöleni" bilgi yarışması büyük bir heyecana sahne oldu.Son şampiyon 7/A sınıfıyla 7/E sınıfının yarışmasının galibi 14. soru sonucunda 7/E sınıfı oldu.Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Murat Gezici ve Gürsel Kurşun, Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Bulut, Fen Bilgisi Öğretmeni Oktay İşçi , Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Mesut Tunç yarışmayı izledi.Bilgi yarışması büyük bir heyecanla devam edecek.

Ekm

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Gürsel Kurşun ve Murat Gezici'nin düzenlemiş olduğu "Türkçe Şöleni" bilgi yarışmasında 7B ve 7H sınıfı öğrencileri kıyasıya yarıştı. Yarışmaya görsel sanatlar öğretmenimiz Mehmet Bulut da izleyici olarak katılım sağladı. Yarışma diğer 7. sınıflarla devam edecek...

Ekm

Her yıl 8-23 Ekim tarihleri arasında tüm dünyada gerçekleştirilen CODEWEEK AB uluslararası kod haftası etkinliği kapsamında "Hatice Gülşah AKÇA" koordinesinde okulumuz 6. sınıf öğrencileri "Korkmadan Kodla" kodlama etkinliği ile katılım sağladı. Başarıyla uyguladığımız proje etkinlikleri sonrasında European Commission tarafından öğrencilerimiz  adına düzenlenen sertifikalar öğrencilerimize verildi.

Ekm

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Esra Sarı 7. sınıf  dersinde her perşembe olduğu gibi konuları daha iyi kavramak ve pekiştirmeyi sağlamak için soru çözüm saatleri yapmaktadır. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmenlerinden Oktay İşçi, 7A ve 7D Sınıf öğrencileriyle 2. Ünite olan "Hücre ve Bölünmeler" kapsamında Yaratıcı Hücre Modelleri Yapma Etkinliği yapılmıştır. Günlük hayatta çok duydukları  bir kavram hakkında bilgilendirme ve kavramların vurgulanması adına işlevsel bir etkinlik olmuştur. Hücre konusunun öğreniminin zorluğu bu etkinlikle basite indirilmiş eğlenerek öğrenme gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu çalışmayla hücre organelleri, görevleri, organelleri şekilleri, hücreler arasındaki farklılıklar pekiştirilmiştir. Oktay öğretmenimize eğlenceli bilim dersi için teşekkür ederiz.

Ekm

Dört temel dil becerisi olan okuma-yazma-dinleme-konuşma başlıklarını tüm derslerimizde kazanımlarımıza dağıtarak en verimli şekilde işliyoruz. 6H sınıfı öğrencilerimize ve ders öğretmenimiz Murat BAYRAM'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ingilizce öğretmenlerinden Gizem Balcı 7B sınıfı ile olan dersinde, öğrencilerin ingilizce konuşma konusundaki kaygılarını ortadan kaldırdıklarını bu sayede öğrencilerin derse katılımının tamamiyle arttığını gözlemlemiştir. Gizem öğretmenimize dersi için teşekkür ederiz.

Ekm

Fen Bilimleri öğretmenimiz Ercan Yavuz, 5A sınıfı ile olan dersini öğrenme kalıcılığını arttırmak için "Ayın Evreleri" konusunu öğrenci merkezli şekilde işlemiştir. Derste aktif katılım sağlayan öğrenciler eğlenerek öğrenme gerçekleştirmiştir. Eğlenceli bilim dersi için Ercan hocamıza teşekkür ederiz.