Okul müdürümüzün 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı konuşması.

Karatay Ortaokulu müdürümüz Abdulhamit Karabulut 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasi temennisinde bulundu. Yaz tatili boyunca okulumuzun koridor ve sınıflarını boyatarak çocuklarımızın daha ferah bir ortamda eğitim almalarını sağladık. Bu sene ilk defa öğrencilerimiz ders kitaplarinin yanında yardımcı kaynakların da sıralarında hazır buldular. Müdürümüz okulumuza okul öncesi sınıf gruplarının açılacağının da bilgilendirmesini yaptı, aynı zamanda bilişim sınıfının yeni bilgisayarlarına, masalarına ve sandalyelerine kavuştuğun da dile getirdi. Okul müdürümüz konuşmasının ardından çocukların heyecanlı bakışları arasında ilk ders zilini çaldı.

12-09-2022

Yayın: 12.09.2022 - Güncelleme: 12.09.2022 13:25 - Görüntülenme: 421